Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Στο Μαξίμου ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος για την ΕΡΤ. (Ποιός είναι; Δείτε στο τέλος του άρθρου)

Ο καθηγητής Νίκος ΑλιβιζάτοςΈντονες είναι οι διεργασίες στην κυβέρνηση σε μία προσπάθεια να λήξει η κρίση στην ΕΡΤ. Την, Πέμπτη, ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος κλήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, για να συζητήσει την προοπτική να αναλάβει τη διαχείριση του νέου φορέα της κρατικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης που θα δημιουργηθεί.
Αργότερα, από το γραφείο του κ. Αλιβιζάτου δόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Μετά τη δημοσίευση πληροφοριών που τον φέρουν να εμπλέκεται στη σύσταση του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, ο καθηγητής  Ν.Κ. Αλιβιζάτος έκανε την ακόλουθη δήλωση: Με κλειστά τα κανάλια της ΕΡΤ, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ευοδωθεί οποιαδήποτε προσπάθεια για την εξυγίανση του δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Δεν μπορώ, συνεπώς, να συμβάλω σε ένα εγχείρημα, που θεωρώ εκ των προτέρων καταδικασμένο».
Ο κ. Αλιβιζάτος, επί υπουργίας Μόσιαλου, έχει εκπονήσει σχέδιο για μία σύγχρονη ραδιοφωνία και τηλεόραση.
*********************************
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ;...

Ο γνωστός ανθέλλην Αλιβιζάτος που συνέγραψε επί υπουργίας Πάκη το αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο (το οποίο κακώς έγινε γνωστό ως Ραγκούση) κλήθηκε στο Μαξίμου για να συνεισφέρει στη δημιουργία "σύγχρονης" δημόσιας τηλεόρασης. Σύγχρονη σημαίνει "εκσυγχρονισμένη", ανθελληνική και εθνομηδενιστική πολύ περισσότερο από ό,τι ήταν μέχρι σήμερα η ΕΡΤ. Είμαι βέβαιος ότι ο νέος νόμος που θα κάνει η Νουδούλα θα εξοβελίζει ό,τι υποπτεύεται ό,τι έχει σχέση με την Ελλάδα από την τηλεόραση.

Δημήτρης Αντωνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ