Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΘΩΟΣ!!! ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΤΑ 600 ΔΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! ( ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΗΜΕΡΑ 28/6/2013 ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ" ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ...
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΩΝΗΣ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ" ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο κ. ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!! 
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΦΕΡΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ MONTREAL BANK.
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ...

ΑΘΩΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !
ΑΘΩA ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ E.N.D. !


ακούστε τις δηλώσεις Λαμπράκη ΕΔΩ
alfeiospotamos.pblogs 
 
 
και Βίντεο με δηλώσεις Σώρρα 

1 σχόλιο:

  1. Το Θέμα Σώρρας και η προσφορά του των 600 Δις $$$ στην Ελλάδα και των 50 Δις $$$$$….στην Κύπρο έχει ξεκαθαριστεί Οριστικά και Αμετάκλητα.

    Στις 28/6/2013…η Ελληνική Δικαιοσύνη απεφάνθη…. οτι τα προσφερθέντα εις την Ελλάδα ποσά απο τους ΕλληνοΑμερικάνους, διαμέσου του κ.Σώρρα ειναι αληθινά και ανήκουν πλέον εις την Ελληνική Πολιτεία !!!

    Τούτο σημαίνει οτι οποτε θέλει η Ελληνική Πολιτεία διαμέσου του Νομίμου εκπροσώπου της Υπουργού Οικονομικών δύναται να τα εισπράξει και να τα χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν. τηρώντας όμως τον απαράβατο όρο που έθεσε ο καταθέτης…οτι δηλαδή επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί Λογιστικός Ελεγχος απο το 1974 και εντεύθεν περι της Διασπάθισης του Ελληνικού Δημοσίου χρήματος…..υπονοώντας εμμέσως πλήν σαφώς ότι ο έλεγχος αυτός θα πρέπει να γίνει Μόνο απο την Ελληνική Δικαιοσύνη….. καθότι η ίδια η Ελληνική Δικαιοσύνη απεφάνθη περι της Νομιμότητος της συγκεκριμένης Προσφοράς.!!!

    Επίσης οι δωρητές απαιτούν….. αυτό που απαιτεί και όλος ο Ελληνικός Λαός…να γίνει ειδικός δικαστικός έλεγχος για να διαχωριστούν τα πανωτόκια απο το υπόλοιπο πραγματικό χρέος.

    Οι δύο αυτές απαιτήσεις των δωρητών συμπίπτουν με τις προσωπικές μας απαιτήσεις καθώς και με τις απαιτήσεις της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

    Επειδή λοιπόν ανήκουμε εις την Πλειοψηφία και επειδή η Πλειοψηφία κυβερνά….η δε κυβέρνηση ειναι εκτελεστικό όργανο της Πλειοψηφίας………ΖΗΤΑΜΕ απο την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ……

    Να εισπράξει τα συγκεκριμένα κονδύλια διαμέσου του αρμοδίου Υπουργού Οικονομικών.

    Να συγκροτηθεί απο την Ελληνική Δικαιοσύνη Ειδικό Δικαστήριο το οποίο θα διερευνήσει και θα αποφανθεί τελικά τι ποσοστό εκ του χρέους μας ειναι Νόμιμο και τι ποσοστό ειναι παράνομο – πανωτόκια.

    Να συγκροτηθεί απο την Ελληνική Διακαιοσύνη ειδική εισαγγελική – δικαστικά ομάδα απο Δικαστικούς οι οποίοι ειναι συγχρόνως και Οικονομολόγοι με επικουρικούς συμβούλους ορκωτούς οικονομολόγους…οι οποίοι θα ελέγξουν αναλυτικά και εμπεριστατωμένα απο το 1974 και εντεύθεν την Νομιμότητα ή μη της ροής και διάθεσης των κονδυλίων που Διαχειρίστηκε το Ελληνικό Κράτος.

    Εν κατακλείδι καλούμε τα Ελληνικά κόμματα να τοποθετηθούν γραπτώς περι του συγκεκριμένου θέματος….. και παράλληλα καλούμε όλο τον Ελληνικό Λαό να πιέσει προς πάσα κατεύθυνση ώστε να τελειώσουν επιτέλους τα βασανιστήρια μας και να οδηγηθούμε στον δρόμο της Προόδου………

    Γιώργος Παρασχάκης Νομ.Δικαστικός Επιμελητής

    Πολύκαρπος Μαρκαράς Αρχ.Μηχ.

    μέλη της Πρωτοβουλίας για Αλλαγή του Συντάγματος

    http://kyameftopedioareos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ