Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Εκρήξεις στην Βοστώνη. Δώδεκα τραυματίες και πανικός από δύο εκρήξεις στην Βοστόνη [video]

boston Μάρτυρες μιλούν για δεκάδες τραυματίες
Πανικός στο κέντρο της Βοστόνης, στο σημείο τερματισμού του μαραθώνιου που διεξάγεται στην πόλη την ΗΠΑ, μετά από δύο ισχυρότατες εκρήξεις που σημειώθηκαν λίγο μετά τις 10.00 ώρα Ελλάδας. Τα ειδησεγραφικά πρακτορεία αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν 12 τραυματίες.
Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες όμως γίνεται λόγος για δεκάδες τραυματίες, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα διεθνών πρακτορείων υπάρχουν μαρτυρίες για διαμελισμένα πτώματα. Αμέσως μετά τις εκρήξεις επικράτησε πανικός αφού πυκνοί καπνοί και σκόνη κάλυψαν την περιοχή ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες μιλούσαν για “πολλούς ανθρώπους που έπεσαν κάτω”. Οι εκρήξεις σημειώθηκαν η μία μετά την άλλη με διαφορά μερικών λεπτών.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της αστυνομίας περιπολικά και ασθενοφόρα. Εικάζεται ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια όμως κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το ξενοδοχείο όου στεγάζεται η οργανωτική επιτροή του Μαραθωνίου έχει αποκλειστεί και απαγορεύεται η είσοδος και η έξοδος. Στον μαραθώνιο της Βοστόνης συμμετείχαν 27.000 άτομα.




http://thepaper.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ