Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Τρείς μεγάλες εκρήξεις σημειώθηκαν στην Βοστόνη των ΗΠΑ ...ο FBI μιλά για πιθανή τρομοκρατική επίθεση



Τρείς μεγάλες εκρήξεις σημειώθηκαν στην Βοστόνη των ΗΠΑ κοντά στη γραμμή του τερματισμού του ετήσιου μαραθωνίου της πόλης, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, ανάμεσα στα οποία και το fox news και το sky news που μιλούν για τρείς νεκρούς. Την ίδια ώρα, ωστόσο, η New York post αναφέρει ότι οι νεκροί φτάνουν τους 12!
Η πιο έγκυρη πληροφόρηση, ωστόσο, είναι αυτή της αστυνομίας που μιλά για 2 νεκρούς και 23 τραυματίες. Οι ίδιοι αναφέρουν ότι έχουν εκκενωθεί τα περισσότερα ξενοδοχεία ενώ αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει ήδη το Λευκό Οίκο. Eνώ το FBI μιλά για πιθανή τρομοκρατική επίθεση αφού έχει βρεθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο ξενοδοχείο Mantaris. 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μπάρακ Ομπάμα, έχει βγάλει διάγγελμα στο οποίο αναφέρει ότι η Αμερική τίθεται σε κατάσταση έκτατης ανάγκης. 
Σημειώνουμε ότι οι δύο πρώτες έκρηξεις σημειώθηκαν περίπου στις 2:45 μμ,  μία ώρα αφότου οι πρώτοι δρομείς είχαν τερματίσει, ενώ η τρίτη μόλις πριν λίγα λεπτά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν δεκάδες τραυματίες στους οποίους παράσχονται οι πρώτες βοήθειες σε ένα πρόχειρο ιατρείο που έχει στηθεί στο δρόμο. 
Ο Frank Deruyter, δρομέας ανέφερε χαρακτηριστικά "Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι κάτω. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε, άκουσα την έκρηξη, έσκυψα και ξαφνικά γυαλιά σκόρπισαν παντού".
Να σημειώσουμε με τα αμερικανικά Μέσα οι δύο εκρηξεις φαίνεται να έγιναν στα ξενοδοχεία Lenox και Plaza, ενώ φήμες μιλούν και για βόμβα που έχει βρεθεί από αστυνομικούς.
 http://www.spirospero.gr/

Δείτε ζωντανά:
Boston Marathon Finish Line

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ