Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Kolpo de fava Stratouli... Καλησπέρα σας. Είμαστε από τη χρυσή αυγή και ήρθαμε να σας δείρουμε.

Είπαμε ότι είναι ουάγκα αλλά όχι πιά και τόσο!!! Ακόμη μια ηλίθια προβοκάτσια από τον Syriza+Usa. Ο Στρατούλης ισχυρίζεται ότι πριν τον δείρουν του δήλωσαν ότι ήταν ... χρυσαυγίτες! Μήπως του έδειξαν και τις ταυτοτητές τους;

Ομάδα πέντε - έξι αγνώστων αεκτζήδων επιτέθηκαν στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στο ΟΑΚΑ όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει τον αγώνα ΑΕΚ - Ατρόμητος. Ενώ βρισκόταν στην θύρα 11 στο ημίχρονο, οι δράστες τον πλησίασαν και τον χτύπησαν από πίσω στο κεφάλι. Σύμφωνα με τον ίδιο όμως, πριν τον χτυπήσουν του είπαν ότι είναι ... χρυσαυγίτες. Και έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση όπου καταγγέλλει τα γνωστά που καταγγέλλει πάντα. Θαυμάστε:
«Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά».
Ολη η φασαρία για μια σφαλιάρα που έτσι και αλλιώς την ειχε ανάγκη ο σβέρκος του; 
http://deltio11.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ