Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Τα εργαλεία της δημοκρατίας - Δείτε τι είχαν τα "παιδιά" στην βίλα Αμαλίας!!! (Κανείς τους δεν πρόκειται να τιμωρηθεί...)



Έπειτα από την αστυνομική επιχείρηση της Πέμπτης και τη διαμάχη μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τη «λειτουργία» του χώρου, ήρθε η Ελληνική Αστυνομία να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα ευρήματα στη Βίλα Αμαλία.



 Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο κτίριο περίπου εκατοντάδες άδεια μπουκάλια μπύρας, ένα δοχείο με εύφλεκτο υγρό, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κροτίδες μεγάλου μεγέθους, ένα πτυσσόμενο κλομπ, μαχαίρια, σφεντόνες, μεταλλικά σφαιρίδια, ένα σφυρί και μικροποσότητες κάνναβης.


 Παράλληλα, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στη συμβολή των οδών Χέυδεν και Αχαρνών προχώρησαν στην προσαγωγή οκτώ ατόμων: έξι Ελλήνων και δύο αλλοδαπών Γερμανικής υπηκοότητας.



Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ