Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 2 "ΣΚΥΜΕΝΟΥΣ" ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ..(δες τους καλα και τιμωρησε τους ηλιθιε ψηφοφορε)

Εδώ θα τους ξεμπροστιάσουμε όλους τους πολτκούς που υπηρετούν την τρόικα, τους τοκογλύφους και την Μέρκελ.
Αυτοί είναι οι επίορκοι πολιτικοί, οι οποίοι ψηφίστηκαν να υπηρετούν τον Έλληνα πολίτη και ειδικά αυτή τη στιγμή που χρειάζεται την βοήθειά τους, αυτοί του καρφώνουν πισώπλατη μαχαιριά. Ιδού λοιπόν δύο εκπρόσωποι της Μέρκελ και των δανειστών, τους οποίους πρέπει να τους στείλετε στα σπίτια τους. Διότι πρόδωσαν με την ψήφο τους την εμπιστοσύνη σας και σήμερα υποκλίνονται στους κατακτητές της χώρας. 
voridisΜάκης Βορίδης: "Να επιτρέπονται οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας" δήλωσε ο Μ. Βορίδης. Στους Έλληνες που τους φόρτωσαν τα χρέη των τραπεζών και τα κλεψιμαίϊκα των πολιτικών, ο κ. Βορίδης, τώρα λέει να τους πάρει το κράτος τα σπίτια! Και συμπληρώνει: "Είναι σαφές ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να προχωρήσει εκεί μια διαδικασία αποπληρωμής οφειλών"! Αυτό που πρέπει να προχωρήσει τάχιστα, είναι αυτόν τον άνθρωπο να τον στείλετε σπίτι του. Ούτε μία ψήφο σε αυτόν που λέει εν ψυχρώ να σας πάρουν το σπίτι για να το δώσουν στους τοκογλύφους!
giakoumatosΓεράσιμος Γιακουμάτος: "Υπάρχει πληθώρα καταστημάτων, που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, θα πρέπει να κλείσουν. Και τα μαγαζιά που θα απομείνουν θα πρέπει να δουλεύουν με συνεχές ωράριο".
Δεν του φτάνουν που με την κρίση τους οδήγησαν στον θάνατο εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, ο Γιακουμάτος βγαίνει ξεδιάντροπα και δηλώνει να κλείσουν και οι άλλες επιχειρήσεις. Όλες όσες δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα!
Είναι κυνικοί και αδυσώπητοι υπηρέτες των τοκογλύφων, της Μέρκελ και των εχθρών της Ελλάδος!
http://the-seven-sins.blogspot.gr/2012/10/2_22.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ