Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

"Τάγματα εφόδου αναρχοαριστερών" επιτέθηκαν και κατέστρεψαν τα γραφεία του Συνδικάτου Μικροπωλητών και Εμπόρων Παζαριών Ελλάδος

Μετά την συμπαράσταση που έδειξε το Συνδικάτο Μικροπωλητών και Εμπόρων Παζαριών πρός τις δράσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ(Δείτε το θέμα ΕΔΩ και ΕΔΩ), ομάδα 50 περίπου αναρχοαριστερών άπλυτων επιτέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του συνδικάτου και τα διέλυσαν.
Η ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΜΕ mail  ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ:
Αλήτες βιαστές αντιεξουσιαστές..διέλυσαν τα γραφεία μας σήμερα το πρωί στις 10:30 π.μ.!!
Μετά την ισχυρή αστυνόμευση των Πανηγυριών(13-14 Σεπτεμβρίου) οι λαθρέμποροι βρίσκουν τη γιατρειά τους ενισχυμένοι  από Τάγματα αντιεξουσιαστών!!!
Εξέδωσαν επίσης κατάπτυστη προκήρυξη!!! η οποία μοιράστηκε πόρτα-πόρτα σε όλη την Δυτική Αττική και ιδιαίτερα στους Αγίους Αναργύρους όπου και εδρεύουμε.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ>>>>



 
Μετά το γεγονός το Συνδικάτο εξέδωσε και επίσημο δελτίο τύπου:

ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η  χθεσινή παρουσία των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Ανάπτυξης και της Ελληνικής Αστυνομίας στις Θρησκευτικές Εμποροπανηγύρεις του Σταυρού(13-14 Σεπτεμβρίου) σε όλη την Αττική είχε ως αποτέλεσμα να εξαφανιστούν όλοι οι παρέμποροι.
Αυτό φυσικά ενόχλησε πολλούς!!
Έως χθες ακούγαμε πως το παραεμπόριο προστατευόταν από "μπράβους", σήμερα όμως και μετά από την πρωινή επιδρομή στα κεντρικά μας γραφεία καταλάβαμε πως οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από αυτό προσέλαβαν τους γνωστούς - αγνώστους από τον αντιεξουσιαστικό χώρο για να μας τρομάξουν.
Τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά μας γεμίζουν με σθένος και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την πάταξη του παρεμπορίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ