Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Έλεος! Και ο Γερουλάνος στο Ηarvard;

Σε μια εποχή όπου τα πάντα καταρρέουν (θεσμοί, και αξίες), δεν θα μπορούσαν να μείνουν αλώβητα ούτε πανεπιστημιακά ιδρύματα σαν το Harvard,το οποίο μας έχει προβληματίσει με τις πρόσφατες επιλογές του.

Όπως είναι γνωστό, για τη φθινοπωρινή περίοδο, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, εκτελεί χρέη επισκέπτη καθηγητή στο φημισμένο Πανεπιστήμιο Harvard. Μάλιστα, την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησαν και οι παραδόσεις. Εν τούτοις, αυτήν την εβδομάδα, δε θα μπορέσει να παραστεί ο ίδιος στη διάλεξη, οπότε το κενό του θα... αναπληρώσει, αν και όχι μόνος, ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος!


Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Ινστιτούτου Πολιτικής του Harvard, η ομάδα εργασίας της 1ης Οκτωβρίου δεν θα έχει ως συντονιστή τον έλληνα πολιτικό, καθώς εκείνος αδυνατεί να παρίσταται. Αντί εκείνου όμως, προσκεκλημένοι θα είναι ο Richard Parker, οικονομολόγος του Πανεπιστημίου, καθώς και ο γνωστός σε όλους μας, φίλος και συνεργάτης του κ. Παπανδρέου, ή ένας εκ των «κηπουρών» κατά την ελληνική (παρα)πολιτική ιδιόλεκτο, Παύλος Γερουλάνος.

Η αλήθεια είναι ότι πλέον, έστω και αν ο πρώην υπουργός είναι... έκτακτος ως προς την παρουσία του, το «πολύ» Harvard τείνει να μεταβληθεί σε... ελληνική παροικία. Σε κάθε περίπτωση, μεταξύ άλλων, η εμπιστοσύνη που δείχνει ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, στην... εκπαιδευτική δεινότητα αυτών των Ελλήνων πολιτικών, προκαλεί απορίες. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι για να εργαστείς στο συγκεκριμένο ίδρυμα έπρεπε να έχεις παρουσιάσει έργο, και προφανώς όχι έργο κατεδάφισης χώρας.

Κάτι συμβαίνει στο φημισμένο ίδρυμα, κάποιο πρόβλημα επιλογής τους προέκυψε. Να το κοιτάξουν!



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ