Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Στην Bilderberg o νέος Υπουργός Οικονομικών!

Στην Bilderberg o νέος Υπουργός Οικονομικών!
Τελικώς υπό το φως της επικαιρότητας γίνεται εμφανές ότι οι δύο συνεχόμενες εκλογικές διαδικασίες που προσφάτως είχαμε δεν επιφέραν καμμία αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό, πέραν της εισόδου στην βουλή του φοβήτρου του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, της Χρυσής Αυγής. 
Πριν είχαμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – Καρατζαφέρη, τώρα έχουμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – Κουβέλη, δηλαδή μια διαφορά ήσσονος σημασίας. 
Πριν κυβερνούσε την Ελλάδα η Τριμερής, ενώ τώρα κυβερνά την Ελλάδα η λέσχη Bilderberg, μια διαφορά που επίσης είναι ήσσονος σημασία για τον Ελληνικό Λαό. 
Γιατί όμως λέμε ότι την Ελλάδα κυβερνά τώρα η λέσχη Bilderberg;
Όλοι γνωρίζουμε πως ο σημερινός πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, έχει συμμετάσχει σε συνεδριάσεις της εν λόγω μυστικοπαθούς ομάδας.  
Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι ο σημερινός υπουργός Οικονομικών, Ιωάννης Στουρνάρας, ο άνθρωπος που για να γίνει υπουργός έπρεπε να πέσει επιδημία ασθενειών, έχει επίσης συμμετάσχει σε συνεδριάσεις της εν λόγω ομάδας;  
Το 2009 στην συνεδρίαση της εν λόγω λέσχης στην Βουλιαγμένη ήταν ένας εκ των 12 Ελλήνων που συμμετείχαν, μαζί με τον Αλογοσκούφη, την Μπακογιάννη, τον Γεώργιο Δαυίδ, την Διαμαντοπούλου και άλλους. Την πλήρη λίστα για το 2009 μπορείτε να την βρείτε εδώ.

 http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ