Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

"Ανήκομεν εις την Δύσην;"

Γράφει ο Α. Γρυπαίος*.

 Όταν ο «Εθνάρχης» Κων/νος Καραμανλής, ανεφώνησε το ιστορικό πλέον ρητό, «Ανήκομεν εις την Δύσην», έγινε «χαμός», και η φράση αυτή έγινε δόγμα για τους σύγχρονους πολιτικούς εφιάλτες. Έκτοτε κύλησε πολύ νερό στο μύλο του Ελληνισμού.
Τω καιρώ εκείνω, δικαιολογημένα ο «Εθνάρχης» ανεφώνησε αυτή τη ρήση, αφού ο κόσμος τότε ήταν διηρημένος σε δύο στρατόπεδα, και επικρατούσε στο πλανήτη ο ψυχρός πόλεμος μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων ΗΠΑ & ΕΣΣΔ. Τις δύο αυτές υπερδυνάμεις του πλανήτη, τότε και τώρα, η...
παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση της Γης ήταν εκείνη που τις έβαζε σε αντιπαλότητα, εφαρμόζοντας το περίφημο ρητό των Αγγλοσαξώνων «Διαίρει και Βασίλευε».
Όμως το ρητό του «Εθνάρχη», «Ανήκομεν εις την Δύσην», παρέμεινε στο νού των μετέπειτα γενεών «Ελλήνων» εφιαλτών πολιτικών σαν θέσφατον στην εξωτερική τους πολιτική, αφού ήσαν φύση και θέση ανίκανοι, σε βαθμό τέτοιο που με τη δουλικότητα που επεδείκνυον στις δυνάμεις της Δύσης, να καταστήσουν την Ελλάδα αποικία της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Επί εποχής Κων/νου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου ετηρήθησαν κάπως τα προσχήματα, και οι δύο είχαν που και που, μερικές εθνικές πατριωτικές εξάρσεις, μαζί με το τότε πρόεδρο Κων/νο Στεφανόπουλο.
Έκτοτε όμως με τους διαδόχους αυτών Σημίτη, Κώστα Καραμανλή, και GAP-Jeffrey, μας πήρε και μας σήκωσε, που λέει ο λαός. Αυτοί οι δύο ΑμερικανοΕβραίοι Σημίτης & GAP πιόνια και αχυράνθρωποι της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, ανέθεσαν την εξωτερική μας πολιτική, και το χειρισμό των εθνικών μας θεμάτων, στα «τσόλια» και ρετάλια της διπλωματίας και των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ που έχουν εγκατασταθεί εδώ στην σιδερόφρακτη πρεσβεία τους, που θυμίζει ανάκτορο Ρωμαίου Αυτοκράτωρος.

Τέτοια αξιοπρέπεια και εθνική συνείδηση είχαν τα πολιτικά στελέχη των δύο μεγάλων κομμάτων εξουσίας, που θεωρούσαν τιμή τους και μεγάλη επιτυχία στη πολιτική τους καριέρα να γίνονται «ρουφιάνοι» των σκουπιδιών και ρεταλιών της Αμερικάνικης πρεσβείας. Άκουγαν τη λέξη «Αμερικάνος» και κατουριόντουσαν επάνω τους. Εγένοντο Πρωθυπουργοί και Υπουργοί, με βάση τις πρακτορίστικες αξιολογήσεις και αναφορές, που ετύγχανον από τα εδώ ρεμάλια και ρετάλια της Ν.Τ.Π.
Τέτοιοι δοσίλογοι μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν, με αποτέλεσμα να καταστρέψουν τη πατρίδα. Και όχι μόνον, αλλά ανέθεσαν την οικονομία μας και χειρισμό των οικονομικών μας θεμάτων στις μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής οικονομικής διακυβέρνησης στους ηγέτες της βορείου Ευρώπης. Τι νομίζετε ότι είναι η Μέρκελ, Σαρκοζί, Κάμερον, Γιούνκερ, Όλι Ρεν, κυρία Αστον, Μπαρόζο, Φούνκς, ο Βιετναμέζος Αντικαγκελάριος, Κριστίν Λαγκάρντ, κ.λ.π. απλά πιόνια, μαριονέτες, υποκείμενα, και ενεργούμενα όντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Γιαυτό ο πραγματικός Ευρωπαίος ηγέτης πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Χέλμουτ Σμίτ, αγανακτισμένος ανεφώνησεν, «Να τους πάρει ο διάβολος όλους εάν δεν σώσουν την Ελλάδα», τα ίδια είπε και ο άλλος πρώην Καγκελάριος μεγάλος Ευρωπαίος ηγέτης Χέλμουτ Κόλ. Αλλά αυτοί οι δύο ήταν πραγματικά μεγάλοι Ευρωπαίοι ηγέτες, σαν τον Αντενάουερ, το Ντε Γκώλ, το Σουμάν, και το Ντελόρ, με τα περίφημα πακέτα του. Ενδιαφέροντο για την Ευρώπη!!! Σήμερα τα ΜΜΕ καταγγέλλουν το Jeffrey για προδοσία.
Φαντασθείτε κατάντια πρωθυπουργού να τον αποκαλούν μειοδότη, και αυτός πέρα βρέχει… Αλλά και όλα αυτά τα θεσμικά όργανα, τους πολιτειακούς παράγοντες, από αρχηγό του κράτους μέχρι Αρχιεπίσκοπο, κατάντησαν δεκανίκια και εξαπτέρυγα του Jeffrey ενός πληροφοριοδότη των ρεταλιών και σκουπιδιών της Αμερικάνικης πρεσβείας της πρώην υπερδυνάμεως που σήμερα καταρρέει, αλλά και της Ε.Ε. που και εκείνη καταρρέει λόγω ανίκανης πολιτικής ηγεσίας.
Ο πρώην πρόεδρος της Πορτογαλίας Μάριο Σοάρες δήλωσε, «Η Μέρκελ χειρίστηκε βλακωδώς το ζήτημα της Ελλάδος». Τέτοια ηγεσία έχει η Ε.Ε., και οι «Έλληνες» πολιτικοί έγιναν αθύρματα άλλων ξένων ανικάνων ηγετών. Το περιοδικό Crash (τεύχος 7), διεκτραγωδεί τη κατάντια του Jeffrey και της οικογενείας αυτού, σε παιχνίδια εις βάρος της εθνικής οικονομίας. Το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ αναλύει (τεύχος 101), τη συνομωσία του Jeffrey σαν υπάλληλος της Ν.Τ.Π. Στο τεύχος 102 για τη κατάρρευση της Ελλάδος, ποίοι χρεοκόπησαν τους Έλληνες, και γιατί φτάσαμε στη παράδοση εθνικής κυριαρχίας.

Στο δε τεύχος 103 τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ με άκρως απόρρητα έγγραφα αποκαλύπτουν μέσω των Wikileaks το ρόλο των ΗΠΑ στην Ελλάδα, και τι ζήτησαν οι Αμερικάνοι από το ΓΑΠ στα εθνικά μας θέματα, στην οικονομία, και στην ενέργεια, και αυτός έσπευσε σαν Αμερικανάκι να συμφωνήσει σε όλα τα αιτήματα, με δεσμεύσεις και παραχωρήσεις.
Γιατί δεν οριοθετεί την Α.Ο.Ζ.;;;;;
Γιατί δεν αξιοποιεί τον ορυκτό μας πλούτο;;;;
Γιατί αφήνει τη Θράκη μας στα χέρια των Τούρκων;;;
Γιατί αφήνει το Αιγαίο μας στο έλεος των Τούρκων;;;
Γιατί αφήνει τη Μακεδονία μας στα χέρια των Σκοπιανών;;;
Οι Αλβανοί απαιτούν τη μεγάλη Αλβανία, και εμείς «πέρα βρέχει…» Η εθνική μειοδοσία σε πλήρη έξαρση.!!! Στην εφημερίδα ΑΥΡΙΑΝΗ 07/10/11 ο εκδότης Αντώνης Λιβάνης, σύμβουλος εξ απορρήτων του Ανδρέα Παπανδρέου, καταγγέλλει με λεπτομέρειες το ΓΑΠ για προδοσία. Κυριολεκτικά τον αναφέρει σαν εθνικό ολετήρα, ενεργούμενο των αμερικανών και αχυράνθρωπο του παγκόσμιου τοκογλυφικού καρτέλ.
Ο ΓΑΠ –λέγει ο Αντώνης Λιβάνης στην Αυριανή- συνειδητά καταλύει την εθνική κυριαρχία και παραδίδει την Ελλάδα στα αρπακτικά του πλανήτη. Ο πατέρας του GAP Ανδρέας Παπανδρέου έλεγε, «Αν ποτε ο γυιός μου κυβερνήσει την Ελλάδα, θα την καταστρέψει», όπερ και εγένετο. Τι μπορεί κανείς να περιμένει από πολιτικό που γεννήθηκε στις ΗΠΑ από μάνα ξένη αμερικανοεβραία;;; Ο πολιτικός αυτός απεδείχθη ανθέλληνας!
Τι έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων;;; και οι καλόγηροι του Αγίου Όρους τον υποδέχονται μετά φανών και λαμπάδων, αντί να κρυφτούν στα κελιά τους!!! Αυτά είναι τα αποτελέσματα του «Ανήκομεν εις την Δύσην». Από κοντά και οι άλλοι πολιτικοί. Το ΥΠ.ΕΞ είναι ανύπαρκτο, υπάρχει μόνο για να ξοδεύει τα χρήματα του Ελληνικού λαού σε μυστικά κονδύλια, που τα στέλνει σε τριτοκοσμικές χώρες σε σκληρό νόμισμα Ευρώ, ακόμη και σε εχθρικές χώρες όπως η Τουρκία σαν εκπαιδευτική βοήθεια, στην Αλβανία, στα Σκόπια, δηλαδή χρηματοδοτούμε από δάνεια όλους τους εχθρούς της Ελλάδος.
Πτωχεύσαμε εμείς για να γίνουν πλούσιοι οι εχθροί μας. Θαυμάστε μυαλό πολιτικών!!!. Τέτοιοι ηλίθιοι πολιτικοί μας κυβερνούν. Πολιτικοί χωρίς ίχνος πατριωτισμού και αξιοπρέπειας, ρουφιάνοι των ρεταλιών της αμερικάνικης σιωνιστικής πρεσβείας. Ο πατριωτισμός γιαυτούς είναι μια εχθρική λέξη. Έσβησαν από όλα τα Υπουργεία τη λέξη «Εθνικός» ή «Εθνικής». Μιλάμε για γραικύλους.
Η πολιτική της υποτέλειας σε πλήρη ανάπτυξη , από Jeffrey μέχρι το τελευταίο υφυπουργίσκο, είναι όλοι τους σκεύη εκλογής της λέσχης BILTERBERG και των σκουπιδιών της αμερικάνικης πρεσβείας. Ακόμη και η ηγεσία της Ορθοδοξίας από Οικουμενικό Πατριάρχη μέχρι Αρχιεπίσκοπο πάσης Ελλάδος, είναι εξαπτέρυγα του Jeffrey και Ν.Τ.Π. Αυτό φανερώνει η πολιτική τους. Ουδεμία αντίσταση προβάλλουν.!!!
Μετά την εθνική τροπή και ντροπή που πήραν όλα τα εθνικά μας θέματα, οι Έλληνες καθιστούμε υπευθύνους το Jeffrey και παρέα του. Τις διπλωματικές αυτές ήττες, μας τις δημιούργησαν οι γνωστοί-άγνωστοι Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχοι, και Εξουσιαστές της Γης, που μισούν τον Ελληνισμό, και κρύβονται πίσω από τις ΗΠΑ & Ε.Ε. σε συνεργασία με τους «Έλληνες» εφιάλτες υποτακτικούς.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες για την οικονομία μας, και ο ΓΑΠ τα έχει αφήσει όλα στη βούληση των ηγετών της Ε.Ε. Έχουμε αλλοδαπή κυβέρνηση του απολύτου τίποτα. Γίνονται πράγματα για μας χωρίς εμάς. Όσον αφορά τη συμφωνία για τους αγωγούς με τη Ρωσία, ο ΓΑΠ είναι ο νεκροθάφτης της συμφωνίας αυτής, που θα απέφερε μεγάλα διπλωματικά οφέλη στην Ελλάδα, αφού στους δύσκολους αυτούς καιρούς, θα είχαμε τη ισχυρή Ρωσία στο πλευρό μας.
Ο ΓΑΠ είναι ο καταστροφέας της χώρας όχι μόνο στην οικονομία, αλλά και στα Εθνικά μας θέματα, όπως προείπε ο πατέρας του. Δεν φτάνει που δεν εκμεταλλεύεται τον ορυκτό μας πλούτο για να βγάλει την οικονομία από τα αδιέξοδα, αλλά αρνείται πεισμόνως να οριοθετήσει την Ελληνική Α.Ο.Ζ. ώστε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας στο ενεργειακό παιχνίδι που παίζεται στη γειτονιά μας. Εάν από το 1975 οι εφιάλτες είχαν εκμεταλλευθεί τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο, σήμερα θα είμαστε μια πλούσια χώρα. Για τα βάσανα που περνάμε σήμερα, και το διεθνή διασυρμό της χώρας, υπεύθυνοι είναι αυτοί οι εφιάλτες πολιτικοί! Πρέπει να τιμωρηθούν….
Όσον αφορά το Μακεδονικό, η Ιστορία μας και ο πολιτισμός που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας, θα μπορούσαν να γίνουν ασπίδα και τόξα με βέλη εναντίον της Σκοπιανής προπαγάνδας, αλλά οι εφιάλτες πολιτικοί άφησαν τα όπλα και παρεδόθησαν. Η θεωρία του «Ανήκομεν εις την Δύσην» κυριολεκτικά αποβλάκωσε τους προδότες πολιτικούς μας. Ήταν που ήταν ξενόδουλοι και εφιάλτες, αρπάχτηκαν και από το δόγμα, «Ανήκομεν εις την Δύσην», και τα ισοπέδωσαν όλα. Όλα τα πρόδωσαν.
Το δόγμα «Ανήκομεν εις την Δύσην», ήταν καταστροφικό για την Ελλάδα, αφού οι χώρες της Δύσης μας κατέστρεψαν, τόσο στα Εθνικά θέματα, όσο και στα οικονομικά, μέχρι που μας έφεραν στη χρεοκοπία. Θα μου πείτε, τι έπρεπε να πούμε;;; απλώς «Ανήκομεν στην Ελλάδα», αυτό τα λέει όλα. Με το δόγμα «Ανήκομεν στην Ελλάδα», θα μπορούσαμε να κάνουμε παιχνίδι με όλες τις δυνάμεις της υφηλίου. Όπως οι Τούρκοι δεν ανήκουν πουθενά, είναι μεν στο ΝΑΤΟ, αλλά είναι και έξω. Κάνουν διπλωματικό και οικονομικό παιχνίδι ανάλογα με τα συμφέροντά τους.

Πήγαμε στη Δύση για μαλλί, και βγήκαμε κουρεμένοι, που λέει ο λαός. Τέτοια σα’ι’νια πολιτικούς έχουμε. Αυτά τα «σα’ι’νια» πίνουν καφέ κάθε πρω’ι’ στις πρεσβείες των κατοχικών δυνάμεων της Ελλάδος.!!! Από αυτούς τους εφιάλτες είναι ποτέ δυνατόν να προκύψει κάτι καλό;; Θέλανε οι πολιτικοί μας να γίνουν βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί, πήγαιναν και ρουφιάνευαν την Ελλάδα στα ρετάλια της πρεσβείας των εχθρών της πατρίδος, γινόντουσαν νεροκουβαλητές στα σκουπίδια της πρεσβείας της Ν.Τ.Π.
Η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση έχει απόλυτον ανάγκη τη συναίνεση των λαών της Γης, για να πετύχουν τα προγράμματά της. Να δούμε τώρα που ο λαός των ΗΠΑ ξεσηκώθηκε, γίνανε και αυτοί αγανακτισμένοι, ξύπνησαν, τώρα που η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση τα βρίσκει σκούρα, τώρα που ακόμη και ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ τάσσεται με το μέρος του λαού του, τι θα απογίνουν αυτά τα φασιστοειδή της πρεσβείας;;;. Που θα τρέξουν να κρυφτούν;;; Αρκετά είχαν καταπατήσει τις ελευθερίες των Ελλήνων. Ε, μα πιά!!! Η αγανάκτηση του Ελληνικού λαού ξεχείλισε………
Ο ΓΑΠ σήμερα δένει την Ελλάδα χειροπόδαρα στις δάνειες δυνάμεις, με τεράστια δάνεια μη οικονομικώς και λογιστικώς διαχειρίσιμα. Δεν μας νίκησαν οι Σκοπιανοί, Αλβανοί, και οι Τούρκοι, μόνοι μας νικηθήκαμε από ανικανότητα, φόβο, και προδοσία των πολιτικών μας. Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται λέει ο λαός. Βρήκαν οι Τούρκοι ευκαιρία με την οικονομική μας κρίση, αλλά και με την ατολμία των εφιαλτών πολιτικών μας, και έστειλαν τη φρεγάτα τους μέχρι το Σούνιο, παραβιάζοντας τα χωρικά μας ύδατα, και «ούτε γάτα ,ούτε ζημιά» από εδώ μεριά.
Είναι τέτοια η ανικανότητα των πολιτικών μας που άφησαν όλα τα κράτη της Γης να αναγνωρίσουν τα Σκόπια σαν Μακεδονία, αντιστάσεως και διεθνούς ενημέρωσης μη ούσης. Όλοι οι Έλληνες πάντα ήμασταν ανήσυχοι φοβούμενοι ότι η Ελλάς λόγω ανικάνων εφιαλτών πολιτικών και πάλι θα υποχωρήσει όπως έπραξε στο Κυπριακό, και θα δεχθεί να δοθεί το όνομα Μακεδονία στο μόρφωμα εκείνο των Σκοπίων-Βαρντάσκα.
Το «Ανήκομεν εις την Δύσην» μας κατάστρεψε. Τα κράτη της δύσεως, οι λεγόμενοι «σύμμαχοι» όχι μόνο δεν μας σεβάστηκαν, αλλά μας εκμεταλλεύθηκαν. Οι πουλημένοι στους εχθρούς πολιτικοί πρέπει να καταλάβουν ότι στη διεθνή διπλωματία δεν υπάρχουν φιλίες και χαζοχαρούμενα χαμόγελα, αλλά μόνο συμφέροντα.
Οι εφιάλτες πολιτικοί μας πρέπει να εμπνέουν σεβασμό στο εξωτερικό, και όχι να κάνουν «τεμενάδες» και γονυκλισίες με προσκυνήματα στους ισχυρούς της Γης. Αυτά για αυτούς που έχουν εθνική συνείδηση, αλλά από εθνική συνείδηση ο ΓΑΠ και η παρέα του πόρρω απέχουν. Είναι ταγμένοι δουλικώτατα στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων της παγκόσμιας διακυβέρνησης, εις βάρος πάντα της Ελλάδος. Βλέπε αποκαλύψεις του Wikileaks.
Οι εφιάλτες πολιτικοί μας γαλουχήθηκαν με τα νάματα του «Ανήκομεν εις την Δύσην», ο λαός λέει, «Ήταν το κλίμα στραβό, τόφαγε και ο γά’ι’δαρος και απόγινε». Αφού η Δύση απεδείχθη ανάξια της εμπιστοσύνης και μας εξαπάτησε, φορτώνοντάς μας με ένα τεράστιο χρέος, τότε επιβάλλεται αλλαγή προσανατολισμού, και μονομερή διαγραφή του χρέους. Για να γίνουν όμως αυτά χρειάζεται Εθνικός ηγέτης «με κότσια».

Σήμερα η Ελλάς αυτό που χρειάζεται στην εξωτερική πολιτική είναι,

1.-Να εμφυτεύσει στους ισχυρούς της Γης, αλλά και στο λαό της την ιστορική του, και πολιτισμική του κληρονομιά, γνώση που σήμερα άφησαν οι εφιάλτες πολιτικοί να χαθεί.

2.-Να ισχυροποιήσει to εσωτερικό της μέτωπο, ώστε ο εθνικός κοινωνικός ιστός να γίνει ένα αρραγές σώμα.

3.-Να χαράξει μια σταθερή εξωτερική πολιτική, με κόκκινες γραμμές, και να μη υποχωρεί ολοένα σε νέες «κόκκινες γραμμές».

4.-Να σταματήσει τη λαθρομετανάστευση, και όλους τους παρανόμους παρεπιδημούντας, να τους επαναπατρίσει εκόντες άκοντες.

5.-Να εξυψώσει το φρόνημα των Ενόπλων δυνάμεων, αφού χωρίς ισχυρές ένοπλες δυνάμεις δεν μπορείς να κάνεις εξωτερική πολιτική.

6.-Να εφαρμόσει πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, και οικονομική ενεργειακή συνεργασία με όλες της δυνάμεις της οικουμένης.

Ο λαός μας σήμερα είναι παντελώς ακαθοδήγητος , πνιγμένος μέσα στις συμπληγάδες του παγκοσμιοποιημένου δικομματισμού. Μια αόρατη δύναμη της Ν.Τ.Π. κυριαρχεί στη πολιτική και στα ΜΜΕ, που αποκοιμίζει το λαό μας. Η «Ελληνική» πολιτική ηγεσία είναι παντελώς φοβισμένη και άτολμη, όργανο στα χέρια των Εξουσιαστών του πλανήτη, τόσο πολύ που εμείς οι αδαείς απορούμε πως ακόμη υπάρχουμε και επιβιώνουμε σαν Έλληνες και σαν Ελλάς. Όλα αυτά δεν μπορούν να εφαρμοστούν με την Ελλάδα σε κατάσταση χρεοκοπίας, αφού ήδη τελούμε υπό διεθνή επιτροπεία, κατάντησαν τη πατρίδα μας προτεκτοράτο και αποικία των Αμερικανών και Γερμανών.

Εκεί μας οδήγησε το δόγμα «Ανήκομεν εις την Δύσην», στη χρεοκοπία και απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Εκείνο που μας σώζει σήμερα είναι η εξέγερση των λαών της υφηλίου, εναντίον της παγκόσμιας διακυβέρνησης των διαφόρων Illuminati. Ήδη ο λαός των ΗΠΑ οι λεγόμενοι αγανακτισμένοι, πλημμύρισαν τις πλατείες των πόλεων των πολιτειών των ΗΠΑ, με το πρόεδρο ΟΒΑΜΑ να προβληματίζεται, να σκέφτεται να συνταχθεί με τον Αμερικανικό λαό, και να γυρίσει τη πλάτη στους διάφορους πονηρούς Κοσμοκράτορες εκμεταλλευτές των λαών.

Αυτά να τα βλέπουν τα εδώ πρακτοράκια των ρεταλιών της πρεσβείας που φαντάζουν σαν εκπρόσωποι των Επικυρίαρχων του πλανήτη. Ειδοποιούμε τη Γερμανική Κυβέρνηση ότι με τα οικονομικά μέτρα που λαμβάνει εναντίον του Ελληνικού λαού, όπως π.χ. σχέδια EURECA, «κουρέματα» μισθών και συντάξεων, φόρους δυσβάστακτους, κ.λ.π. που εισηγούνται αυτά τα άπειρα παιδάκια λογιστάκια της τρό’ι’κα, δημιουργείται εδώ μια Εθνική πατριωτική αντίσταση, με ότι αυτό συνεπάγεται…..ας λάβουν λοιπόν τα μέτρα τους.

Εάν τολμήσουν να εξαθλιώσουν τον υπερήφανο Ελληνικό λαό, με τους Κου’ι’σλινγς συνεργάτες που έχουν εδώ, θα μετανιώσουν πικρά. Ήδη ο Όλι Ρεν δήλωσε , υπάρχουν αμφιβολίες αν θα αποδώσουν τα μέτρα εξαθλίωσης των Ελλήνων. Tα απεκάλεσε μέτρα εξαθλίωσης!!!

Ο Γερμανός Φούκς ζητά Εθνική κυριαρχία, και εμείς απαντάμε με «Μολών Λαβέ», και Εθνική πατριωτική Αντίσταση, και ότι ήθελε προκύψει…Ο λαός μας λέει, «Ο βρεμένος τη βροχή δεν τη φοβάται». Η πρόεδρος της Αργεντινής κυρία Κίρτσνερ έστειλε μήνυμα στην Ελλάδα λέγοντας, «Το ΔΝΤ θα έχει άσχημο τέλος στην Ελλάδα».

Εμείς συμφωνούμε, και προειδοποιούμε τους Γερμανούς ότι, «Η Εθνική αντίσταση είναι εδώ….» Σκοτώνουν τη νέα γενιά των Ελλήνων, και την αναγκάζουν σε μετανάστευση, ώστε εδώ να μείνουν οι εξαθλιωμένοι λαθρομετανάστες, εμείς απαντάμε ανάλογα, με Εθνική αντίσταση, και όποιον πάρει ο χάρος…..Όπως στρώνουν έτσι θα κοιμηθούν…λέει ο λαός. Τα ΜΜΕ μας πληροφορούν ότι έρχονται καταιγιστικές εντολές από το διευθυντήριο της Ευρωζώνης.

Τελευταίες ειδήσεις κυκλοφορούν για «κούρεμα» του χρέους κατά 60% με κίνδυνο για τις τράπεζες, και με παράλληλο ισόποσο «κούρεμα» μισθών, συντάξεων, και εθνικής κυριαρχίας. Οι αποφάσεις ελήφθησαν από το Γερμανο-Γαλλικό άξονα. Όλα γίνονται για μας χωρίς εμάς. Μέσα από την οικονομική κρίση οι Κοσμοκράτορες ετοιμάζουν τη παγκόσμια διακυβέρνηση, εάν προλάβουν, αφού οι λαοί άρχισαν ήδη να ξυπνούν και να ξεσηκώνονται.
Μέσα στην αναμπουμπούλα και στον οικονομικό Αρμαγεδδώνα, ο Jeffrey πήγε στο Άγιον Όρος να αγιάσει, στη Πατριαρχική Θεία λειτουργία, διάβασε το «Πιστεύω», και όλοι εμείς αισθανθήκαμε ιερή αγανάκτηση , αφού γνωρίζουμε ότι εμπαίζει τα Θεία, και όχι μόνον εμάς, αλλά ολόκληρη την Ορθοδοξία, και την ιερά κοινότητα του Αγίου Όρους, αφού είναι γνωστές οι θρησκευτικές του ρίζες και καταβολές.
Μόνο τα εξαπτέρυγα του Jeffrey και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, Βαρθολομαίος, Ιερώνυμος, και ΣΙΑ, τον άκουγαν με ιερό δέος.
Αιδώς Αργείοι.

*ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος.
--------------------------------------------------------------------------------------------
 ...........................................................................................................
X.A.: Επέστρεψε στην κατηφόρα
Ιδιαίτερα βραχύβιο αποδείχθηκε το ανοδικό διάλειμμα στο Χρηματιστήριο, καθώς, χθες, το κλίμα ήταν και πάλι ιδιαίτερα επιβαρυμένο, με τις τράπεζες να σημειώνουν περαιτέρω σημαντικές απώλειες.
Ολα αυτά με εξαιρετικά περιορισμένο τζίρο και εν μέσω φόβων περί αποφάσεων που θα λάβει η Ε.Ε. Οι δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, πως στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. δεν θα ληφθεί οριστική απόφαση για την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη, επέτειναν την ήδη εξαιρετικά φορτισμένη ατμόσφαιρα και στη χρηματιστηριακή αγορά.
«Παρότι όλο το προηγούμενο διάστημα οι τραπεζίτες έκρουαν το κώδωνα του κινδύνου και απαιτούσαν επιτάχυνση από πλευράς κυβέρνησης των διαρθρωτικών αλλαγών για να βγούμε από το τούνελ της ύφεσης, η πολιτική ηγεσία, εκτός τόπου και χρόνου, έπαιζε το παιχνίδι της μπλόφας, μόνο και μόνο για να εισπράττει τις δόσεις και να χρηματοδοτεί ένα αδηφάγο και ανίκανο φοροεισπρακτικά κράτος», σημείωναν, χθες, χρηματιστηριακοί παράγοντες, ενώ άλλοι αναλυτές χαρακτήριζαν εξαιρετικά κρίσιμη -και χρηματιστηριακά- την εβδομάδα αυτή, εν όψει εξελίξεων, τόσο από το διεθνές μέτωπο όσο και από τα εγχώρια γεγονότα.
«Κρίσιμες, όπως φαίνεται, θα είναι οι επόμενες εβδομάδες για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρωζώνη γενικότερα, καθώς η κρίση χρέους δείχνει ότι δεν θα περιμένει για πολύ ακόμα τις αποφάσεις και τις πράξεις των Ευρωπαίων εταίρων μας.
Η ελληνική κυβέρνηση, τις τελευταίες εβδομάδες και υπό την απειλή μη καταβολής της 6ης δόσης, σε μια περίοδο βέβαια που δεν ελλοχεύει κίνδυνος πιστωτικού γεγονότος, προωθεί τα επίμαχα ν/σχ με διαδικασίες εξπρές, μετά και την έγκριση της μείζονος αντιπολίτευσης για την επιτάχυνση των διαδικασιών.
Στις 20 Οκτωβρίου, αναμένεται να ψηφιστεί το επίμαχο πολυνομοσχέδιο, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι αντιδράσεις για την καταβολή της έκτακτης εισφοράς σε μισθωτούς και συνταξιούχους για εισοδήματα του 2011 και του 2012.
Η Ευρωπαϊκή Ενωση δείχνει, στην τρέχουσα φάση, να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα, περιμένοντας την υπερψήφιση των συμφωνηθέντων προτού εγκρίνει την καταβολή της 6ης δόσης, αλλά παράλληλα επεξεργάζεται και το PSI, βάσει των νέων δεδομένων. Το τελευταίο θέμα αποτελεί επί της ουσίας και την «ταμπακιέρα» στο σύνολο των διαβουλεύσεων και διαπραγματεύσεων των Ευρωπαίων εταίρων.
Οι τράπεζες επιθυμούν την όσο μικρότερη αύξηση της συμμετοχής των ιδιωτών στην εθελοντική μετακύλιση του ελληνικού κρατικού χρέους από το συμφωνηθέν 21% στη Σύνοδο Κορυφής της 21ης Ιουλίου και τους οικονομολόγους και άλλους αξιωματούχους να ζητούν «haircut» μεταξύ 50% και 70%. Δεν τίθεται βέβαια καμία αμφιβολία, ότι όσο μεγαλύτερο είναι το «haircut» τόσο περισσότερο περιορίζονται και οι πιθανότητες μη εξυπηρέτησης του ελληνικού χρέους μελλοντικά, όμως από την άλλη μεριά αυξάνονται και οι πιθανότητες κρατικοποίησης των ελληνικών τραπεζών, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.
Σε κάθε περίπτωση, μία πολύ δύσκολη εβδομάδα έχει ξεκινήσει για την Ελλάδα, τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στο μέτωπο του ελληνικού χρέους» τόνιζαν. Ενδεικτικά, ας σημειωθεί: Εθνική -10,44% (1,630 ευρώ), Εurobank -9,45% (0,661), ΟΠΑΠ -7,2% (6,960), Αlpha -9,35% (0,970 ).
ΙΟΥΛΙΑ ΖΑΦΟΛΙΑ - izaf@naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ