Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ "ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ" ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ; - ΜΙΑ...ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

Η παραπάνω είναι μία από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σχετικά με τα επεισόδια της 20ης Οκτωβρίου στο Σύνταγμα: Διακρίνετε κάτι...περίεργο;

Πώς σας φαίνεται η εικόνα ενός κοστουμαρισμένου και "ατσαλάκωτου" διαδηλωτή, να "μάχεται" ανάμεσα στο μπλοκ των αναρχικών;;; Ταιριάζει άραγε;

Ας δούμε λοιπόν μερικές υποθέσεις σχετικά με τον "αστό" που κυκλοφορεί ανενόχλητος ανάμεσα στους "εξεγερμένους":
-Είναι απλός πολίτης, που...αγανάκτησε και είπε να βοηθήσει τους αναρχικούς: Πιθανότητα απειροελάχιστη, αφού όσοι ξέρουν τι γίνεται στις διαδηλώσεις και ιδιαίτερα στα αναρχικά μπλοκ, ξέρουν πως δεν μπορεί ο κάθε...άσχετος να κυκλοφορεί ανάμεσά τους επειδή...έτυχε να περνάει από εκεί!
-Είναι ασφαλίτης: Λίγο δύσκολο και μάλιστα χωρίς κουκούλα και "αναρχικό" ντύσιμο;;; Θα τον είχαν λιντσάρει στο...πι και φι!
-Είναι μέλος του "Δεν Πληρώνω": Κι αυτό δύσκολο, αφού η εμφάνιση του δεν...μοιάζει για "ανυπάκουο", το αντίθετο μάλιστα!
-Είναι μέλος του Λαος: Λέτε η τρελάρα Παπαρήγα να έχει δίκιο;;; Η εμφάνιση του "διαδηλωτή" ταιριάζει γάντι με το κόμμα του Καρατζαφέρη, αλλά υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις. Πρώτον, τα μέλη του Λαος σχεδόν ποτέ δεν συμμετέχουν σε διαδηλώσεις, ειδικά με πέτρες ανά χείρας. Δεύτερον, ακόμα και να το κάνουν, δύσκολα θα πάνε μαζί με το αναρχικό μπλοκ!
-Είναι Χρυσαυγίτης: Δύσκολο, αφού ούτε εκείνοι φοράνε...κοστούμια και συνήθως είναι πιο...σωματώδεις!
-Είναι σε "υπηρεσία": Κατά τη γνώμη μας συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. 

Και να γιατί:

-Είναι ποτέ δυνατόν οι αναρχικοί να άφησαν κάποιον παντελώς άσχετο να κυκλοφορεί ανάμεσά τους; Και μάλιστα με αυτή την εμφάνιση; Μάλιστα, δεν φαίνεται ιδιαίτερα αγχωμένος που βρίσκεται στο κέντρο των επεισοδίων, το αντίθετο μάλιστα!

-Παρατηρείστε το αριστερό χέρι του "διαδηλωτή", που κάνει μια κίνηση προς το αυτί του, λες και έχει κάποιο ακουστικό εκεί: Πιθανόν βέβαια, να ήθελε απλά να...ξυστεί.

Σημειώνουμε πως όταν λέμε "υπηρεσία", δεν εννοούμε απαραίτητα...ελληνική!

Διαβάστε εδώ και θα θα καταλάβετε σε τι αναφερόμαστε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ