Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Το κτηνώδες λυντσάρισμα του Μουαμάρ Γκαντάφι απο έναν λυσσασμένο όχλο και η ολοκληρωτική καταστροφή της Λιβύης απο τα αεροπλάνα και τα κανόνια του ΝΑΤΟ είναι αλήθεια.

Η Dokumentation της ΝΕΤ για την Λιβύη και τον Γκαντάφι

Αντι για τα επιτεύματα του Γκαντάφι, το βιοτικό επίπεδο του πληθυσμού της Λιβύης, την υγεία και την ασφάλιση σύνταξης για όλους, τον υψηλό βαθμό ισότητας για τις γυναίκες, την πρόσβαση σε δωρεάν εκπαίδευση ή τις κρατικές επιχορηγήσεις για ιδιωτικούς σκοπούς (κατασκευή κατοικιών) μεταδόθηκαν μόνο προπαγανδιστικές μπούρδες


"Η ανθρωποκτονία και η δολοφονία ενός ατόμου διώκεται, αλλά τι κάνουμε με τους πολέμους και την εγκληματική δόξα που αποκτούμε, όταν σφάζουμε ολόκληρα έθνη; Ότι απαγορεύεται στο άτομο, μας το διατάσσει το κράτος. Και όταν αυτό, που όταν γίνεται κρυφά, κοστίζει την κεφαλή του δράστη, όταν γίνεται υπο τον μανδύα του στρατηγού το επαινούμε».
Seneca (1-65 μ.χ.)

Το κτηνώδες λυντσάρισμα του Μουαμάρ Γκαντάφι απο έναν λυσσασμένο όχλο και η ολοκληρωτική καταστροφή της Λιβύης απο τα αεροπλάνα και τα κανόνια του ΝΑΤΟ είναι αλήθεια. 
Αυτά όμως που είδα και άκουσα απο την ΝΕΤ των Φυντανίδη & Co χθές βράδυ υπό τον τίτλο «Ειδήσεις» ήταν ψέμματα.
Ψέμματα, ότι η καταστροφή της Λιβύης είναι επανάσταση, ψέμματα, ότι ο Γκαντάφι ήταν ενας δικτάτορας που δολοφονούσε κόσμο, ψέμματα, ότι κρύφθηκε σ’ έναν αποχετευτικό αγωγό, ψέμματα, ότι παρακαλούσε τους δολοφόνους του να μην τον σκοτώσουν. 
Χυδαία προπαγάνδα, που διαστρεβλώνει εντελώς την πραγματιοκότητα, ένα σενάριο, που το ξέρουμε απο καταστροφές και δολοφονίες άλλων κρατών και ηγετών, τα ίδια μας λέγαν και για το Αφγανιστάν, τα ίδια για το Ιράκ, τα ίδια για την Γιουγκοσλαβία, τα ίδια και για την Αίγυπτο. Και τα ίδια μας λέν και για την Συρία και το Ιράν, που έχουν βάλει στο στόχαστρο.
 
Τό ότι εμείς οι Έλληνες φέρουμε ένα μέρος της ευθύνης για την καταστροφή της Λιβύης, γιατί τα αεροπλάνα του θανάτου ξεκινούσαν και απο την Σούδα της Κρήτης, δεν είναι και τόσο γνωστό, ασφαλώς όμως θα είναι γνωστό στους Φυντανίδη & Co της ΕΡΤ, γι’ αυτό θα έπρεπε να είναι λίγο προσεκτικότεροι στους προπαγανδιστικούς λίβελους που τους έρχονται απο τα μεγάλα σιωνιστικά πρακτορεία ειδήσεων και αναμεταδίδουν σαν υπάκουα μαθητούδια. Και με τους οποίους πλύνουν τον εγκέφαλο του Έλληνα, όπως και οι συνάδελφοί τους απο τους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς της Δύσης και της Ανατολής. 
Γι’ αυτό θα αναφέρω μερικά απο τα «εγκλήματα» του Γκαντάφι , για να δούμε και λίγο παραπέρα απο τον σαματά και τον μπουχό της παραπληροφόρησης, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην διαπασών.
     
Πρώτα λίγες λέξεις για την χθεσινοβραδυνή Dokumentation (!) της ΝΕΤ. Δεν άκουσα τίποτε για την σχετική ευημερία και το σχετικά υψηλό βιοτικό επίπεδο του πληθυσμού της Λιβύης στα χρόνια που την κυβερνούσε ο Γκαντάφι και που βασίζονταν στους ιδίους της οικονομικούς πόρους. Για την υγεία και την ασφάλιση σύνταξης για όλους, για τον υψηλό βαθμό ισότητας για τις γυναίκες, την πρόσβαση σε δωρεάν εκπαίδευση ή τις κρατικές επιχορηγήσεις για ιδιωτικούς σκοπούς (βλ. την κατασκευή κατοικιών).

Και τί να έλεγαν άλλωστε; Για  την επίπλαστη ελληνική ευημερία, που βασίσθηκε στα δάνεια των σιωνιστικών τραπεζών, με τα οποία σήμερα μας στραγγαλίζουν; Την δήθεν υγεία, που στην πραγματικότητα είναι η δηλητηρίαση του κοσμάκη με φάρμακα των σιωνιστικών φαρμακευτικών επιχειρήσεων, που αντί να θεραπεύουν αρρωσταίνουν και κάνουν τόν ασθενή εξαρτημένο σαν τον πρεζάκια; Τα δάνεια για τα σπίτια, που τώρα θα αρχίσουν να κατάσχονται;
  
Καμμία λέξη και για τίς προσπάθειες του Γκαντάφι, να ενώσει τις αραβικές χώρες και αργότερα τις χώρες της Αφρικής για να αντισταθούν στους δυτικούς πλιατσικολόγους.
   
Τόποτε για το «Great Man-Made River» Project - النهر الصناعي العظيم) http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Manmade_River, το μεγαλύτερο κατασκευασμένο απο άνθρωπο ποτάμι, που θα έφερνε νερό απο την Σαχάρα για να κάνει ολόκληρη την Λιβύη καλλιεργήσιμη και εύφορη.

Πάνω απ 'όλα όμως τίποτε για τους πραγματικούς λόγους της «επανάστασης», δηλαδή τον τερματισμό της κυριαρχίας ενός κράτους σαν πολιτική και οικονομική οντότητα, αυτό που ήδη έγινε με το Μνημόνιο του Geoffrey στην Ελλάδα. Για την ιδιωτικοποίηση των πάντων, που θα ακολουθήσει και τον πληθυσμό της Λιβύης που θα απωλέσει τα κεντρικά όργανα χρηματοδότησης που μέχρι σήμερα ήταν στα χέρια της κυβέρνησης. Τώρα θα πάνε στα χέρια των τραπεζιτών και «επενδυτών» του Σιωνισμού. Και αντί για την Δημοκρατία που τούς τσαμπουνάνε απο καιρό τώρα θα δούν κάποια πολιτικά ανδρείκελα να σχηματίζουν κυβέρνηση.

Ούτε γι’ αυτό μας είπαν κάτι οι προπαγανδιστές της ΝΕΤ. Τί τους ενδιαφέρει άλλωστε, αν η Λιβύη απο τίς βόμβες του ΝΑΤΟ έχει μεταβληθεί σε έναν σωρό ερειπίων ή αν ο πληθυσμός της έχει βομβαρδιστεί με βόμβες ουρανίου, που, όπως και στην Γιουγκοσλαβία και το Ιράκ, έχουν ακτινοβολήσει χιλιάδες κόσμου, που στα επόμενα χρόνια θα αργοπεθαίνει απο καρκίνο; Όχι, αυτούς δεν τους ενδιαφέρουν αυτά, αυτούς τους ενδιαφέρει η θέση που έχουν και τα λεφτά που πέρνουν, τα τριάκοντα αργύρια.
 
Και ένω ένας πατριώτης όπως ο Γκαντάφι λυντσάρεται απο ένα πλήθος που βρίσκεται σε παροξυσμό, απο την άλλη αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την δολοφονία του, αλλά και για την ολοκληρωτική καταστοφή της Λιβύης, χαμογελάνε στις κάμερες για το νεογέννητο τους ή χαίρονται όπως η βασίλισσα Ελισάβετ της Ανγγλίας που μαζί με τον Φίλιππο επισκέπτεται την έκθεση φυτών και λουλουδιών στην Κανμπέρα (δείτε τις 6 φωτογραφίες στο ακόλουθο λίνκ www.tagesschau.de/multimedia/bilder/blickpunkte4030_mtb-1_pos-1.html#colsStructure

Η επιχείρηση επέτυχε, οι διάφοροι καθοδηγητές, προβοκάτορες και ο άλλος τέτοιος υπόκοσμος θα επιστρέψουν στην Κωνσταντινούπολη, το Τελ Αβίβ και το Λονδίνο, όπου θα περιμένουν την εντολή για την επόμενη αποστολή, την επόμενη επανάσταση. 
Και η σωρός του Γκαντάφι θα εκτεθεί όχι στην Σύρτη ή την Τρίπολη, αλλά στην έδρα των δήθεν γνήσιων «επαναστατών», την Μισράτα. Ώστε με τους κατάλληλους υποκινητές να δαιμονοποιηθεί ο μεγάλος αυτός αφρικανός ηγέτης, που τόλμησε να τα βάλει με τον Ηγεμόνα και την Αυτοκρατορία του.
  
Δείτε, τέλος, και τις 49 φωτογραφίες του ακόλουθου λινκ. Και θαυμάστε την «ανθρωπιστική» επέμβαση της Δύσης με τους βομβαρδισμούς και την κατεδάφιση της Λιβύης. Και εις άλλην με υγεία, αν δεν ξυπνήσουμε. 
http://bazonline.ch/ausland/naher-osten-und-afrika/Nato-bombardierte-Ghadhafis-Konvoi/story/13522947

Rubrik: Balkan/Βαλκάνια
23.10.11
 von Εμμανουήλ Σαρίδης
άπό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ