Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΡΚΕΛ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ»

Η εμπιστοσύνη στην ικανότητα της Ευρώπης να δράσει θα μπορούσε να καταστραφεί, εάν απορριφθούν οι αλλαγές στις ευρωπαϊκές Συνθήκες, δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, τονίζοντας πως η Ευρώπη χρειάζεται μεγαλύτερη ενοποίηση, διαφορετικά ο κόσμος...
«δεν θα πιστέψει ότι είμαστε αποφασισμένοι να προστατέψουμε το ευρώ».

Χρειαζόμαστε «περισσότερη Ευρώπη» και μεγαλύτερη πανευρωπαϊκή επιτήρηση των εθνικών προϋπολογισμών, συμπλήρωσε.

Η ίδια τόνισε ότι η αλληλεγγύη στην Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία είναι εξίσου σημαντικό ζήτημα. Σημείωσε, ωστόσο, πως η Ελλάδα αποτελεί ένα «ειδικό πρόβλημα», όπου απαιτείται η συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών για την επίλυση του προβλήματος.

Ξεκαθάρισε παράλληλα: «Θέλουμε την Ευρώπη και το ευρώ με όλες τις χώρες που χρησιμοποιούν το ευρώ σήμερα». Η καγκελάριος της Γερμανίας δήλωσε επίσης πως η Ισπανία έχει κάνει πολλά για να αντιμετωπίσει την κρίση χρέους, όμως μάλλον θα χρειαστεί να κάνει περισσότερα, για να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των αγορών.
άπό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ