Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η Bild μας τα... ψέλνει επειδή δεν τους προσκυνάμε που μας "έσωσαν" από τη χρεοκοπία!

Image
«Με μια αφίσα σε ένα αρτοποιείο στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας, οι Έλληνες παρουσιάζουν την Καγκελάριο να φοράει μια ναζιστική στολή με τη σβάστικα μέσα στα αστέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης» αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Bild, σχολιάζοντας «Τι προσβολή! Αυτό είναι το ευχαριστώ που δεν οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία».
Συγκεκριμένα, ο τίτλος της ανταπόκρισης της εφημερίδας από την Αθήνα είναι "Οι οργισμένοι Έλληνες συγκρίνουν τη Μέρκελ με τους Ναζί" αναφερόμενη στον τρόπο που βλέπει μερίδα των σημερινών Ελλήνων την Καγκελάριο της Γερμανίας.
Με ειρωνική και επικριτική διάθεση η εφημερίδα τονίζει πως παρ’ όλο που η Γερμανία πρωτοστάτησε στην αποφυγή χρεοκοπίας της Ελλάδας και στη συμφωνία για τη μείωση του ελληνικού χρέους, οι Έλληνες επιμένουν να συγκρίνουν την Άνγκελα Μέρκελ με το ναζιστικό καθεστώς.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ