Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Γη, ένας πλανήτης υπό κατοχή!



Εδώ και δεκαετίας οι «ψυλλιασμένοι» πολιτικά αλλά και κάθε είδους ελεύθερα σκεπτόμενοι άνθρωποι διαπιστώνουν ότι υπάρχουν οργανωμένα συμφέροντα πίσω από τους οικονομικούς και άλλους συνασπισμούς, τα οποία υπηρετούν ως συγκοινωνούντα δοχεία κέντρα εξουσίας που ελέγχουν όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας (πολιτική, οικονομία, θρησκεία, τέχνη, ακαδημαϊκούς χώρους κ.λπ.). Κατά καιρούς μιλούν για σιωνισμό, καρτέλ, μυστικές λέσχες, ή συνοπτικά, «δυνάμεις του σκότους» οι οποίες υπογείως κατευθύνουν τα ανθρώπινα δρώμενα.
Η πραγματικότητα είναι μία: η γη κυβερνάται από υπανθρώπινα, με την αξιολογική σημασία του όρου, όντα, τα οποία επιβάλλουν ομηρεία και ουσιαστικά φίμωση στους ανθρώπους της γης. Η Εκκλησία ονομάζει δαιμόνια τους δυνάστες του ανθρώπου που τον καταλαμβάνουν και τον διαχειρίζονται και εσωτερικά, αδρανοποιώντας μέσα του την ιερή ελευθερία και την δημιουργικότητα η οποία αναβλύζει αυθορμήτως ως χαρά της ζωής! Καθίσταται δηλαδή θεατής της ζωής του και παθητικός αποδέκτης των αποφάσεων άλλων, όταν δεν χρησιμοποιείται ενεργητικά για αντιανθρώπινες ενέργειες. Ευθέως ακούμε πλέον για «εξωγήινες φυλές» ή «ερπετοειδείς συνειδήσεις» που υπονομεύουν με κάθε τρόπο την παρουσία του ανθρώπου στην γη: καταστρέφουν το περιβάλλον, δηλητηριάζουν τις τροφές, ρίχνουν πάνω στον άνθρωπο κάθε μορφής ακτινοβολίες, επιτίθενται με μη ορατούς τρόπους στο υποσυνείδητό του, ενσπείρουν ένα διαρκή φόβο και ανασφάλεια, εξαθλιώνοντας τον όχι μόνον οικονομικά αλλά βάλλοντας ευθέως στην ίδια του την ψυχή.
Ο «πολιτισμός» που η Αμερική εξάγει επιβάλλοντάς τον σε ολόκληρο τον πλανήτη, είναι ένας παγκοσμιοποιημένος πολτός ισοπέδωσης κάθε πνευματικής ποιότητας του ανθρώπου. Ξαναγυρίζουμε στην ταπεινωτική δουλεία συμμόρφωσης σε μία τάξη πραγμάτων που μας επιβάλλεται ως δήθεν παγκοσμιοποίηση. Ο άνθρωπος -αριθμητική μειοψηφία στον πλανήτη γη!- αυτός ο υπέροχος Υιός Θεού, είναι μακράν του κήπου της Εδέμ όπου τον τοποθέτησε ο Δημιουργός του. Παρόλο τον βομβαρδισμό υπερπληροφόρησης που υφίσταται, εντούτοις αγνοεί τις απαντήσεις σε στοιχειώδη ερωτηματικά σχετικά με την ύπαρξή του. Η παρουσία αγγελικών όντων ύψιστης ιεραρχίας υπερασπίζεται, ευτυχώς, τον άνθρωπο από ορατούς και αόρατους κινδύνους!
Είναι όμως προσωπική επιλογή ο εστιασμός στην Ζώσα Ζωή εντός, καταρχάς μέσα από την διάλυση των ατομικών ψευδαισθήσεων ώστε να ισχυροποιηθεί το πεδίο των δονήσεων εδώ όπου λαμβάνει χώρα αόρατος πόλεμος… Είσαι κέντρο ενός Όλου το οποίο αποτελείται από άπειρα μοναδικά κέντρα…
Εσύ θα αποφασίσεις αν θα ενεργοποιήσεις την πυρηνική σου δύναμη ή θα παραμείνεις μια ακόμα απραγματοποίητη δυνατότητα ζωής σε αυτή την ζώνη.
Η ζωή του ανθρώπου στην γη απειλείται, παρόλα αυτά «των οικιών ημών εμπιμπραμένων ημείς άδομεν!»

http://stema10.blogspot.com/2010/10/blog-post_31.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ