Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Πνεύματα και ηλεκτρονικές συσκευές!

Ο γάλλος καθολικός ιερέας Francois Brune είναι γνωστός κυρίως μέσα από το βιβλίο του "Το νέο μυστήριο του Βατικανού" στο οποίο υποστηρίζει οτι ένας καθολικός ιερέας - ο πατέρας Ernetti Pelegrino- λίγο πριν ξεψυχήσει το 1994 του έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη: πως κατάφερε να δημιουργήσει μια μηχανή του χρόνου με την οποία κατέγραψε την στιγμή της Σταύρωσης του Ιησού! Η χρονομηχανή -σύμφωνα με τον Fracois Brune- βρίσκεται στα υπόγεια του Βατικανού!!

Σήμερα μέσα από τις "Pyles" και την συνέντευξή του στον Γιάννη Μούτσο, ο γάλλος ιερέας έρχεται για μια ακόμη φορά να προκαλέσει με τις δηλώσεις του περί ηλεκτρονικής επικοινωνίας με τους νεκρούς με την μέθοδο E.V.P. Το φαινόμενο E.V.P (Electronic Voice Phenomena) έγινε ευρύτερα γνωστό μέσα από την ταινία "Λευκός Θόρυβος" (White Noise). Πρόκειται για μηνύματα που προέρχονται από νεκρούς και εμφανίζονται με την μορφή περίεργων ήχων σε ηλεκτρονικές συσκευές.

"Οι νεκροί επικοινωνούν μαζί μας από άλλη διάσταση, ακόμη και μέσω τηλεφώνου!"


EVP_2-(1).jpg
"Δεν θεωρώ οτι υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στην ιδιότητα μου ως ιερέας και τα πιστεύω μου για ηλεκτρονική επικοινωνία με πνεύματα νεκρών! Δεν πρόκειται για φαινόμενο με διαβολική ή δαιμονική πρόελευση αλλά ούτε και θαύμα. Όταν μιλάμε στο τηλέφωνο , δεν είναι απαραίτητο να μεσολαβήσει ένας Άγιος ή ένας δαίμονας για να έχουμε ενόργανη μεταφυσική επικοινωνία με ένα πνεύμα. Μπορεί αυτό να γίνεται απ' ευθείας από τον άλλο κόσμο, από μια άλλη διάσταση. Είναι φαινόμενα τα οποία μέχρι σήμερα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε. Θα έρθει όμως μια μέρα που θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πώς είναι δυνατόν να κατασκευάσουμε καλύτερες συσκευές για την πιο αποτελεσματική , εύκολη ενόργανη μεταφυσική επικοινωνία με το υπερ πέραν."

"Φτάνει πια η προκατάληψη για το θέμα των πνευμάτων!"

"Στο παρελθόν υπήρχε μια προκατάληψη οτι η ενόργανη μεταφυσική επικοινωνία με τους νεκρούς -E.V.P- είναι απάτη. Σήμερα υπάρχουν πολλοί επιστήμονες , οι οποίοι μελετούν το φαινόμενο. Αναγνωρίζουν την ύπαρξη του. Ο καθηγητής Έρνεστ Σενκόβσκι στο πανεπιστήμιο του Μαινζ της Γερμανίας καταπιάνεται εδώ και πολλά χρόνια με το θέμα. Στην Ιταλία επίσης πραγματοποιούνται έρευνες από άτομα με εξιδείκευση στη μηχανική - ακουστική".

"Η γαλλική εκκλησία, θεωρεί οτι η E.V.P, είναι διαβολική!"

vatican-(1).jpg
"Είναι βεβαίως γεγονός ότι στη Γαλλία η καθολική Εκκλησία δεν λαμβάνει επίσημη θέση επί του θέματος αυτού. Ωστόσο οι ιερείς αγνοούν παντελώς τις έρευνες και τα αποτελέσματα αυτών. Τάσσονται συστηματικά εναντίων της επικοινωνίας με το υπερ πέραν.
Ισχυρίζονται οτι ακόμη κι αν είναι δυνατή η επικοινωνια με νεκρούς μεσω ηλεκτρονικών συσκευών , θα ήταν μια μέθοδος που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μόνο οι Άγιοι, αλλά θεωρούν πιθανότερο να προέρχεται από το Διάβολο."

"Το Βατικανό γνωρίζει και δεν έχει καμμία αντίρρηση."

"Η καθολική εκκλησια της Ιταλίας αντίθετα, αντιμετωπίζει αλλιώς το θέμα. Στην Ιταλία κάθε μήνα διοργανώνεται ένα μεγάλο συνέδριο με συμμετοχές που ξεπερνούν τις 300 , 1000 ή ακόμη και 2000 άτομα. Στα συνέδρια αυτά το βασικό και κεντρικό θέμα συζήτησης είναι οι οι μεταφυσικές επικοινωνίες με τη μετά θάνατον ζωή. Στις αρχές ήμουν ο μόνος καθολικός ιερέας αλλά στη συνέχεια γίναμε 2 - 3 - 4 ιερείς που μιλάμε για τέτοιου είδους μεταφυσικά ζητηματα. Το Βατικανό γνωρίζει ότι γίνονται τέτοια συνέδρια με συμμετοχή καθολικών ιερέων και δεν μας δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα"
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ