Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Επισπεύδονται τα παγκόσμια γεγονότα.




Από ότι φαίνετε ανεξέλεγκτα επισπεύδονται τα παγκόσμια γεγονότα και πάμε ολοταχώς για οικονομικό ολοκαύτωμα. Άρον- άρον ετοιμάζουν τις πλανητικές αλλαγές.


Δεν προλαβαίνουν ούτε οι πολιτικοί των κρατών να παρακολουθήσουν τά πράγματα και τους έρχεται τσουνάμι – τσουνάμι η καταιγίδα των καταστροφικών ειδήσεων.
Οί «οίκοι» αξιολόγησης , αυτοί οι παράξενοι ελεγκτές των οικονομικών πού όπως είπε χαρακτηριστικά κάποτε ο Αμερικανός συγγραφέας Τόμας Φρίντμαν.
"Οι ΗΠΑ μπορούν να καταστρέψουν χώρες με βόμβες, οι οίκοι αξιολόγησης μπορούν να το κάνουν αυτό με μια υποβάθμιση των κρατικών ομολόγων" ,
έχουν ξεκινήσει από το 1860;;;
Με την «αξιολόγησή» τους, ανεβάζουν και κατεβάζουν τους αριθμούς των χρηματιστηρίων και κουμαντάρουν την φερεγγυότητα εταιριών και κρατών, βαθμολογώντας τους με τον παρακάτω τρόπο .
AAA’ — Η ανώτατη δυνατή αξιολόγησ


‘AA’ — Πολύ μεγάλη ευκολία πληρωμής υποχρεώσεων


‘A’ — Μεγάλη ευκολία πληρωμής υποχρεώσεων αλλά όχι άριστη οικονομική κατάσταση


‘BBB’ — Ευκολία πληρωμής υποχρεώσεων αλλά ύπαρξη προβλημάτων της οικονομίας


‘BBB‘ — Η χαμηλότερη κατηγορία επενδυτικής διαβάθμισης μετά ξεκινούν οι κατηγορίες υψηλού ρίσκου


‘BB+’ — Η υψηλότερη διαβάθμιση για την κατηγορία διαβάθμισης υψηλού ρίσκου,
‘BB’ — Υψηλό ρίσκο σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα αλλά βραχυπρόθεσμα ασφάλεια πληρωμών


‘B’ — Πολύ υψηλό ρίσκο σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα αλλά βραχυπρόθεσμα σχετική ασφάλεια πληρωμών


‘CCC’ — Ύπαρξη ρίσκου ακόμα και σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα.
‘CC’ — Ύπαρξη μεγάλου ρίσκου ακόμα και σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα.
‘C’ — Ύπαρξη πολύ μεγάλου ρίσκου ακόμα και σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα.
‘D’ — Ύπαρξη πιστωτικού γεγονότος (credit event) και ανικανότητα πληρωμής υποχρεώσεων

Όμως ποιοι είναι , από πού ελέγχονται αυτοί πού διοικούν τους οίκους αυτούς;
Λοιπόν, αυτοί έχουν από πίσω τους τά μεγάλα αφεντικά.
Κάτι διαολοπράγματα πού δεν ξέρουμε πού είναι η φωλιά τους, ή την υποψιαζόμαστε , και πού δημιουργούν τις πλανητικές αλλαγές κατά καιρούς σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο σχέδιο{ βλέπε:
2012 και η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα } πού μας πάει πολύ πίσω στην εποχή των Ατλάντων .
Λέγετε σύμφωνα με το "
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ___"πώς
«Κάποτε, εδώ στην Γή είχε αναπτυχθεί σε μια περιοχή του πλανήτη μας , μια πολιτεία πού λεγότανε Ατλαντίδα. Ένα μικρό αντίγραφο τού Σειριακού πολιτισμού. Στον χώρο εκείνον ανέπτυξαν όλη την τεχνολογία , αντίγραφο των κοσμικών νόμων του επιπέδου στο οποίο ανήκει το ηλιακό μας σύστημα. Μέσα από την πύλη της Στύγας , ηλιακά πλοία δημιουργήματα τεχνολογίας των Ατλάντων, πετούσαν από την Γή στον Σείριο και από τον Σείριο στην Γή. Οί άνθρωποι του Χάλκινου γένους , του Προμηθεϊκού, άρχισαν να πληθαίνουν , έκαναν αλόγιστη χρήση της τεχνολογίας πού τους δόθηκε, και μαζί με τους Άτλαντες άνοιξαν πόλεμο με τους Ολύμπιους για κατάκτηση του Σείριου. Τότε ό Δίας αποφάσισε να αφανίσει το ασεβές αυτό γένος στέλνοντας τους Ήρωες. Η Στύγα έκλεισε δια παντός και το ενεργειακό εωσφορικό επονομαζόμενο στοιχείο εγκλωβίσθηκε στα έγκατα της Γής μαζί με τους Άτλαντες… Με την αλόγιστη χρήση της τεχνολογίας πού έχει προωθηθεί από τούς άτλαντες και χρησιμοποιείται από τά άλογα πιόνια τους, επιδιώκεται ή επίτευξη δημιουργίας μιάς νέας Στύγας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ