Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΧΤΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!



Ρωσική κατασκευαστική εταιρεία έχει παρουσιάσει τα σχέδια για να χτίσει μία υπόγεια πόλη με πληθυσμό που θα φτάνει τους 100.000 κατοίκους!! -και θα χτιστεί κάτω από έναν τρούλο σε ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο διαμαντιών, το Mir στη Σιβηρία. Η πόλη θα ονομάζεται Eco-city 2020.
Το ορυχείο διαμαντιών Mir είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ανασκαφόμενη τρύπα στον κόσμο, με πάνω από 1.700 μέτρα βάθος, και θα είναι εντελώς καλυμμένη με ένα γυάλινο θόλο ώστε να προστατεύσει την πόλη από τις ακραίες καιρικές συνθήκες στη Σιβηρία. Παράλληλα τα ηλιακά κύτταρα που ενσωματώνονται στο θόλο, θα δίνουν την απαραίτητη ενέργεια για την πόλη. Σχεδιαστής της εταιρείας AB Elise εξήγησε:
«Η νέα πόλη σχεδιάζεται να χωριστεί σε 3 κύρια επίπεδα με κατακόρυφο αγρόκτημα, δάση, κατοικίες και χώρους αναψυχής. Από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές της πρότασης είναι ο γυάλινος θόλος που θα προστατεύει την πόλη και θα καλύπτεται από φωτοβολταϊκά κύτταρα έτσι ώστε οικολογικά, να γίνεται συγκομιδή αρκετής ηλιακής ενέργειας για τις ανάγκες της πόλης »
Υπολογίζεται ότι 100.000 άνθρωποι θα είναι σε θέση να ζήσουν στην Eco-city και οι αρχιτέκτονες ελπίζουν ότι θα συμβάλει στην προσέλκυση τουριστών στην ανατολική Σιβηρία

ΠΗΓΗ: thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ