Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Κράτος και Κοινωνία ετοιμάζονται για το θερμό Φθινόπωρο-Χειμώνα 2011-2012 – Νέο VIDEO-κάλεσμα

Πλαστικές σφαίρες, νέα δακρυγόνα-χημικά, νερό (χρωματισμένο ή όχι) υπό πίεση από θωρακισμένα οχήματα, μαζικές προσαγωγές με βάση… “ενδείξεις”, διάλυση “μικρών συγκεντρώσεων” και απαγόρευση πραγματοποίησης διαμαρτυριών των “μειοψηφιών”, επέκταση παρακολουθήσεων τηλεφωνικών επικοινωνιών, διευκόλυνση της άρσης της ανωνυμίας και του απορρήτου στα “ενοχλητικά” για την εξουσία blogs.
Αυτό είναι το κατασταλτικό φθινόπωρο-χειμώνας του 2011-2012 που επιφυλλάσει το ελληνικό κράτος στην αγανακτισμένη κοινωνία που μετά την ολιγοήμερη καλοκαιρινή ανάπαυλα υπόσχεται να επιστρέψει στους δρόμους και στις πλατείες της χώρας.

Τα νέα μέτρα, οι σχεδιαζόμενες χιλιάδες απολύσεις, η φτώχεια και η φορολογική επιδρομή, η πώληση λιμανιών, δημοσίων οργανισμών και η σχεδιαζόμενη συρρίκνωση των Δημόσιων Μέσων Ενημέρωσης που επέβαλλαν το ΔΝΤ και οι τροϊκανοί, ωθούν σε νέο γύρο κινητοποιήσεων την κοινωνία, τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα.
Ήδη η ΑΔΕΔΥ έχει προαναγγείλλει 24ωρες και 48ωρες απεργίες μετά τον 15αύγουστο.
Το κίνημα των αγανακτισμένων και οι ριζοσπαστικές δυνάμεις της χώρας δεν κάθονται επίσης, με σταυρωμένα χέρια. Ήδη από τώρα, οργανώνουν την αντι-πληροφόρησή τους απευθυνόμενοι σε ολόκληρο τον κόσμο για στήριξη της αντίστασής τους, ενάντια στην επίσημη προπαγάνδα και τη συστηματική αντι-κινηματική, συκοφαντική (σε βάρος των διαδηλωτών) επίθεση από συγκεκριμένα ΜΜΕ και κυρίως από μνημονιακούς τηλε-”δημοσιογράφους”-κουκουλοφόρους του συστήματος.
Η πλειοψηφία του δημοσιογραφικού κόσμου δεν κρύβει την αγανάκτησή της απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα, γράφει, μιλάει και εξεγείρεται απέναντι στα άδικα κυβερνητικά μέτρα . Ενδεικτική είναι η όλο και μεγαλύτερη απαγκίστρωση του κριτικού λόγου της δημόσιας ραδιοφωνίας της ΕΡΤ από τον στενό κρατικό εναγκαλισμό (πλην κάποιων τηλε-εξαιρέσεων…), παρά τις απειλές και τη διασπορά του φόβου περί συρρικνώσεων, απολύσεων, εργασιακών εφεδρειών και νέων περικοπών. Άλλωστε, δεν ήταν καθόλου “τυχαίες” οι επιθέσεις της αστυνομίας κατά συγκεκριμένων δημοσιογράφων που κάλυπταν τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων του Ιούνη. Στόχευαν στην τρομοκράτηση και τη φίμωσή τους. Πέτυχαν όμως το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα…
Δρυοκολάπτης
TO νέο ενημερωτικό VIDEO-ΚΑΛΕΣΜΑ των Αγανακτισμένων
Μετά από πολλή δουλειά και συνεργασία πολλών, οι ομάδες multimedia και επικοινωνίας της Πλ.Συντάγματος ολοκλήρωσαν την παραγωγή ενός 8λεπτου VIDEO με το οποίο μέσα από το εγχείρημα αποτύπωσης των γεγονότων στις 28 και 29 Ιουνίου (διήμερο ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου) γίνεται ουσιαστικά ένα διεθνές κάλεσμα για συνέχιση του αγώνα.(Οι παραγωγοί του VIDEO σημειώνουν ότι “οι δηλώσεις του γιατρού στο Μετρό είναι πλάνα που παραχωρήθηκαν από την ομάδα του Εξάντα. Τους ευχαριστούμε!”).
http://asyntaxtostypos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ